Schramm bedden kopen? Zeker het overwegen waard!

Schramm bedden kopen? Zeker het overwegen waard!

Bij het kopen van een bed is het ten allen tijde van groot belang om rekening te houden met het slaapcomfort en de kwaliteit die ze weet te realiseren. Het is mede omwille van deze reden dat Schramm bedden kopen door de jaren heen zo populair is geworden. Het Duitse merk Schramm staat er immers om bekend reeds meer dan 90 jaar bedden te maken. Deze ervaring gecombineerd met een uitstekende langetermijnvisie heeft er in de praktijk voor gezorgd dat het merk er keer op keer in is geslaagd om een bed op de markt te brengen die haar gelijke eigenlijk niet kent. Voor elk bed van het merk Schramm geldt dat ze volledig op maat en bovendien ook met de hand wordt gemaakt. Het merk heeft ervoor gekozen om zich te specialiseren in de productie van verstelbare boxsprings welke jou als klant voorzien van een haast oneindig aanbod aan mogelijkheden voor wat de vormgeving betreft.

            Het unieke “twee-matrassen” systeem

Het meest optimale bed dient in de praktijk logischerwijs altijd aan verschillende eisen te voldoen. In eerste instantie is het bijvoorbeeld belangrijk dat er voldoende ondersteuning voor het lichaam wordt gerealiseerd. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het voor veel mensen ook belangrijk dat er sprake is van een goede ventilatie. Dit laatste lijkt voor de hand liggend, maar dat is het absoluut niet. Bij heel veel bedden zijn deze ventilerende eigenschappen niet aanwezig waardoor mensen net tijdens het slapen meer gaan transpireren. Dat is uiteraard niet echt de bedoeling. Door gebruik te maken van het “twee-matrassen” systeem waar Schramm om bekend staat voorkom je dit probleem en ben je tegelijkertijd ook nog eens verzekerd van een echt optimale ondersteuning van het lichaam.

            Tot in de puntjes verstelbare boxsprings

Eén van de Schramm bedden kopen zorgt er in de praktijk ook voor dat je de beschikking kan krijgen over een bed welke is voorzien van tot wel 7 motoren per ligvlak. Dat is ronduit uniek te noemen. Geen enkel ander merk op de markt biedt op moment van schrijven een dergelijk groot aantal motoren aan in hun bedden. Of je nu graag in bed nog een beetje televisie wil kijken, of je nog een boek wil lezen of bijvoorbeeld je benen of wervelkolom wat wil ontlasten, het is bij Schramm bedden kopen altijd zonder enig probleem mogelijk.

            Maak kennis met de geweldige pocketveren matrassen

Er wordt wel eens gezegd dat een bed slechts zo goed is als de veren die er in terug te vinden zijn. Daar valt zeker iets over te zeggen. Bij één van de Schramm bedden kopen zal je kunnen opmerken dat er in deze bedden altijd gebruik wordt gemaakt van zogenaamde pocketveren. Deze veren staan er om bekend na het winden nog eens oventhermisch te worden gehard. Dit zorgt ervoor dat de veren nog eens worden gebakken in de oven op een temperatuur van zo’n slordige 800 graden. Waarom is dit nodig? Omdat ze alleen op deze manier ten volle kunnen worden beschermd tegen niet alleen metaalmoeheid, maar ook tegen eventuele overbelasting.  Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, bij het kopen van een bed van het merk Schramm kan je altijd over de hele lijn rekenen op de meest optimale kwaliteit en betrouwbaarheid.

Is je interesse gewekt? Neem een kijkje bij de beste beddenwinkel!